menu

Coaching

Als je blijft doen wat je altijd doet, krijg je wat je altijd al krijgt

Advies in eigen taal
Eén op één, maar wel samen
Begeleiding bij huiswerk, solliciteren, vrienden maken
Vertrouwelijk en eerlijk
Ook als aanvulling op een hulptraject

Wij zijn er als het even niet meer lukt

Wanneer een jongere vastzit in bepaalde gedragspatronen, te weinig zelfvertrouwen heeft. Of met een vervelende situatie zit op school, met vrienden of thuis. Vaak zijn een paar gesprekken voldoende. En voor wie meer nodig heeft bieden we een coachingstraject.

Coaching helpt echt!

In een coachingstraject kijken we met de jongere naar het probleem en wat hij of zij wil bereiken. Samen gaan we hieraan werken. Stap voor stap. Wat dat is bepaalt de jongere zelf. Wij zijn er voor ondersteuning, tips en een eerlijke spiegel. Een jongere die met ons in zee gaat staat er zeker niet alleen voor!

Hoe meld ik me aan?

Jongeren kunnen zich zelf melden bij ons. Maar ook ouders, docenten of direct betrokkenen kunnen contact met ons opnemen. In overleg met de jongere kijken we dan samen of een coachingstraject past. Ook kan persoonlijke begeleiding door een jongerenwerker ondersteunend werken bij een hulpverleningstraject. Hierin werken we nauw samen met onze partners van het Centrum Jeugd en Gezin.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren