menu

De Ontdekstudio

Welkom bij De Ontdekstudio! Hier krijgen kinderen van 9 tot 15 jaar de kans om op een veilige en leuke manier nieuwe dingen te leren. Onze missie is om kinderen aan te moedigen hun interesses en talenten te ontwikkelen, en samen met hen te ontdekken wat deze interesses kunnen zijn.

De Ontdekstudio is een plek waar kinderen elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe dingen kunnen leren. Samen met de kinderen kijken we naar wat zij willen doen en hoe we hier vorm aan kunnen geven. Dit kan van alles zijn, zoals muziek, knutselen, techniek, ICT en nog veel meer.

De Ontdekstudio is open voor iedereen en we verwelkomen kinderen van alle achtergronden en vaardigheidsniveaus. Er zijn geen kosten aan verbonden, en we moedigen alle kinderen aan om deel te nemen aan deze geweldige kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en vrienden te maken.

De Ontdekstudio vindt plaats op donderdagmiddagen van 15:00 tot 18:00 uur. We nodigen alle kinderen uit om langs te komen en mee te doen aan onze wekelijkse activiteiten. Of je nu al ervaring hebt of niet, bij De Ontdekstudio is er voor iedereen iets te ontdekken!

Om te inventariseren hoeveel kids er aanwezig zijn verzoeken we aan alle kinderen die geintereseerd zijn zichzelf aan te melden, dat kan op deze link

Als je nog vragen hebt over De Ontdekstudio of over onze activiteiten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om te helpen en hopen je snel te zien in De Ontdekstudio!

Met vriendelijke groet,

Social Creative Cloud, Onderdeel van Cordaad Welzijn.

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren