menu

Wie zijn deze knappe koppen?


Jongerenwerk Heeze/ Leende bestaat uit een groep energieke en enthousiaste mensen. Doorpakkers met lef, humor en expertise.
Neem gerust contact op als je ergens mee zit! Je vindt onze gegevens onder de foto’s.

Jaap Henst

Jaap Henst
T. 0620744520

Hey, ik ben Jaap!

Eerlijk, open en recht voor zijn raap. Al ruim 12 jaar ben ik jongerenwerker in de gemeente Heeze/ Leende. In die tijd heb ik een hoop jongeren en hun (lokale) netwerk eromheen leren kennen. Dat zorgt ervoor dat we samen veel voor elkaar krijgen wat alleen niet was gelukt. Denk hierbij aan activiteiten als karten op locatie in Sterksel, het opknappen van de skatebaan in Heeze, het opnieuw aanleggen van de BMX baan in Leende.

In Heeze hebben we een locatie in de oude brandweerkazerne naast het gemeentehuis. We noemen deze locatie SCC (Social Creative Cloud) en werken hier vooral aan talentontwikkeling en het is een chill spot voor jongeren. Jongeren kunnen hier o.a. fotograferen/ filmen/ muziek maken en raps opnemen. Maar ook de playstation, pooltafel en muziekset worden goed gebruikt door jongeren.

Daarnaast ben ik veel op straat te vinden en zoek ik jongeren op in hun vrije tijd om te kijken wat er leeft en speelt in de (be)leefwereld van jongeren. Denk aan wensen en behoefte, signalen en trends en ontwikkelingen. Maar ook hulpvragen en een zetje in de goede richting waar nodig. Heb je vragen of wil je gezellig eens kletsen, dat kan altijd op onderstaande contactgegevens.

Jaap Henst Jongerenwerker Heeze/ Leende jaaphenst@cordaadwelzijn.nl +31 (0)620744520

Dennis Jansen

Dennis Jansen
T. 06 82 05 53 10

Hoi, ik benDennis Jansen

Begonnen als stagiar en sindseen jaar werkzaam als jongerenwerker in de gemeente Heeze/ Leende. Inmiddels ben ik veel bezig met het organiseren van activiteiten voor en samen met jongeren.

Daarnaast zul je me regelmatig terugvinden bij SCC (Social Creative Cloud) en ben ik hier veel met jongeren aan de slag.

In mijn vrije tijd maak en luister ik graag naar muziek. Wat sommige misschien niet van me weten is dat ik ook nog een zangcoach ben. Al dit enthousiasme en deze talenten zet ik graag in om met jongeren in geprek te raken en blijven. Op deze manier hoop ik een luisterend oor te zijn en probeer ik een zetje in de goede richting te geven wanneer nodig of gewenst.

Heb je een tof idee of een vraag? Hieronder mijn contact gegevens.

Dennis Jansen Jongerenwerker Heeze/ Leende Dennisjansen@cordaadwelzijn.nl 06 82 05 53 10

Quintijn Maas

Quintijn Maas
T. 06 51 86 50 70

Hey ik ben Quintijn!

Een creatieve duizendpoot met een voorliefde voor film en muziek. Deze creativiteit kan hij goed inzetten tijdens zijn gastlessen op het basisonderwijs.

Op de scholen worden leuke activiteiten afgewisseld met educatieve opdrachten. Op die manier sluiten we aan bij de jongeren en kunnen we serieuze boodschappen verpakken in een leuke activiteit. Het jongerenwerk gelooft in spelenderwijs leren. Plezier in en tijdens het leren vergroot het gevoel van succes en positiviteit.

Bij vragen of toffe ideen kan je me altijd een mail of app sturen. Dan kom ik zsm op de lijn.

Quintijn Maas Jongerenwerker Heeze/ Leende quintijnmaas@cordaadwelzijn.nl 06 51 86 50 70

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren