menu

Kickboksen bij Snakegym (Muay Thai)

Kickboksen is een veelzijdige vechtsport die zich richt op het gebruik van trappen, knieën, ellebogen en vuisten. Het is een uitstekende manier om je fysieke conditie te verbeteren, zelfverdediging te leren en stress af te reageren. Bij SnakeGym in Heeze bieden we professionele kickbokslessen aan voor zowel beginners als gevorderden.

Onze ervaren trainer en eigenaar, Danny Van Der Heijden, is een lokale legende in de wereld van kickboksen. Met meer dan dertien jaar ervaring in het geven van kickbokslessen, is SnakeGym de perfecte plek om jezelf te verbeteren en in vorm te blijven. Danny startte de kickboksschool zo’n dertien jaar geleden, maar hield er drie jaar geleden ‘door omstandigheden’ mee op. Echter, door aandrang van de gemeente Heeze-Leende en het jongerenwerk, is SnakeGym terug gekeerd.

Onze pupillen vormen een mix van de harde kern (inmiddels een paar jaar ouder) en enkele nieuwe gezichten. De lockdown is meedogenloos geweest voor hun conditie, maar bij SnakeGym zijn leden sindsdien weer echte Spartanen geworden. Onze kickbokslessen zijn geschikt voor personen van allerlei leeftijden (12+) en niveaus. Of je nu een beginner bent die zich wilt voorbereiden op een wedstrijd of gewoon op zoek bent naar een uitdagende workout, bij SnakeGym in Heeze ben je aan het juiste adres.

Onze kickbokslessen worden gegeven op donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in de gymzaal aan Spoorlaan 11 te Heeze. Meer informatie over onze kickbokslessen en hoe je je kunt inschrijven, kun je vinden op onze Facebook-pagina (www.facebook.com/snakegym.muaythai) of Instagram-pagina (www.instagram.com/snakegym/). Je kunt ook contact opnemen via e-mail (dennisjansen@cordaadwelzijn.nl) of telefoon/app (0682055310) voor inschrijvingen en proeflessen.

Check onze video op https://www.youtube.com/watch?v=KvoKH4XIDM0&feature=youtu.be&ab_channel=SocialCreativeCloud om een indruk te krijgen van onze trainingen.

Proeflessen zijn gratis en als het bevalt is de contributie 20,- voor een vier rittenkaart die twee maanden geldig is. Dat is slechts 5,- per les!

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren